102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelazijnbaking sodabloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeifijne kristalsuikergriekse yoghurthoningkaneelkarnemelkmagere yoghurtmelkolijfoliepoedersuikerslagroomsuikervanillearomavanillesuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Pavlova met yoghurtroom en aardbeien

Ingrediënten:
aardappelmeel, aardbei, bakpoeder, eiwit, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder, wittewijnazijn en yoghurt

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Semolinapudding uit de oven

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, glazuur, hazelnoten, kristalsuiker, rozenwater, semolina, slagroom, vanille-essence en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Chocolade semolinapudding

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, cacao, chocoladeganache, glazuur, hazelnoot, kristalsuiker, rozenwater, semolina, slagroom, vanille-essence en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Quatre - quarts à la poire et aux dates

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, dadels zonder pit, eieren, boter, gehakt, gele rozijnen, honing, kaneelpoeder, kersen, kristalsuiker, peer, pistachenoten, rum, vanillestokjes en yoghurt

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Revani

Ingrediënten:
bakpoeder, bosbessen, citroen, eieren, bloem, boter, griekse yoghurt, kristalsuiker, semolina en vloeibare honing

Keuken:
Turks
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Coca de yogur - Yoghurtcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, vanille-extract en yoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...