Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Met mirin geglaceerde zalm
- Ingrediënten:
- lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, mirin, rijstazijn, sojasaus en zalm
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, azijn, bieslook, gerookte zalm, ingelegde gember, japanse rijstazijn, komkommer, koriander, kristalsuiker, lente-ui, limoen, mango, mayonaise, olie, olijfolie, rijst, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sushirijst, vis, wasabi, water, zalmfilet, zeewiersalade, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / basisrecept / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Salade:
Recept van Oh my foodness:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Lunch uit Nigella Express:
Recept van Food & Friends:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Lekker Happen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Duizenden1dag:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: