Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroendroge witte wijngroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Ossenstaartbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, korianderzaad, laurier, ossenstaart, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

visfond

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, peterseliewortel, prei, sjalotten, tijm, viskarkas, witte peperkorrels en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Biersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, donker bier, jeneverbessen, kruidnagel, laurierblad, pastinaak, selderijblad, sjalot, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Bouillon voor kreeft

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, olijfolie, tomatenpassata, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, peterselie, selderijknol, tijm, ui, vleestomaat en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:

Zoetzure makreel

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, kristalsuiker, laurier, makreel, mosterdzaad, peperkorrel, prei, venkelzaad en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor lam

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor wildzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Recept uit Lekker Hollands:

Erwtensoep met paardenworst

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Selderijsoep

Ingrediënten:
gemalen kaas, kruidnagels, laurier, peper, selderij, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Gekookt hammetje met mosterd-honingkorst

Ingrediënten:
bleekselderij, honing, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mosterd, peper, puntham, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Piccalilly

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, champignons, geelwortel, kerriepoeder, kruidnagels, laurier, mosterdzaadjes, peperkorrels, sperziebonen, witte-wijnazijn, wortelen en zout

Soort:
conserven
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor hertenlende

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Haal meer recepten op...