Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineboterbroccolicitroencitroensapeifruitgemberkaasknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstspinaziesuikertomaatuivleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Dressings en marinades:

Croquant gefrituurde groenten

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignons, courgette, eidooier, eiwit, frituurolie, limoen, marinade voor gefrituurde groenten, peultjes, venkel, venkelgroen en zelfrijzend bloem

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde aubergine met groenten

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloemkool, courgette, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Tafelzuur: zoetzure groenten

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, bonenkruid, citroen, courgette, komkommer, laurierblaadjes, patisson, radijsjes, vruchtensap, sperziebonen, suiker, water en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Vegetarische fish-and-chips van bloemkool

Ingrediënten:
amandelmeel, bloemkool, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, hüttenkäse, kappertjes, krieltjes, patat, prei, scharreleieren, tartaarsaus, knoflook, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zeezout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:

Voorjaarssalade met boekweit, zuur van courgette en aardbeiendressing

Ingrediënten:
aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Griekse Courgette Gevuld Met Orzo

Ingrediënten:
bladpeterselie, griekse yoghurt, groente, ui, olijfolie, orzo, pecorino, pijnboompitten, reuzencourgette, scharrelei, knoflook, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaten

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Courgette carpaccio op 3 manieren

Ingrediënten:
agavesiroop, avocado, balsamicoazijn, bonen, carpaccio, citroen, citroensap, courgette, dille, dressing, edelgistvlokken, granaatappelpitten, grapefruit, groente, pijnboompitten, limoen, mango, olijfolie, pompoenpitten, rucola, sinaasappel, sojabonen, knoflook, veldsla, water, witte wijnazijn, zeekraal en 
zout en peper

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
babymais, balsamicoazijn, bieslook, bietjes, bloemkool, broccoli, courgette, gember, groene asperge, honing, komijn, mini groenten, mini wortels, prei, snoeppaprika, sojasaus en witlof

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Escabeche van groenten - escabeche of vegetables

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, extra vierge-olijfolie, jalapeñopeper, jicama, knoflook, laurierblad, marjolein, oregano, tijm, ui, witte azijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Salade van rauwe groenten op zuur

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkoolroosjes, courgette, extra vergine olijfolie, raapjes, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Groente: Pasta met kool en broodkruim

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boerenkool, broccoli, bucatini, cavolo nero, chilivlokken, courgette, croutons, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, romanesco, spaghetti, broccoli, ui, venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / groente
Haal meer recepten op...