99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeigemberpoederhoningkaneelkippenbouillonknoflookkorianderkurkumamaïzenamelkmuntolieolijfoliepeperplantaardige oliesojasaussuikeruiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Tropical fruit cake

Ingrediënten:
ananas, banaan, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, cream cheese, ei, gedroogde cocosnoot, gemberpoeder, kaneelpoeder, kardamompoeder, kokosrasp, lichtbruine basterdsuiker, mango, passievrucht, poedersuiker, roomkaas, vanille extract en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / nagerecht uit Plenty more:

Ricottapannekoekjes met kruisbessenrelish

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gemberwortel, kaneelstokje, kruisbessen, ricotta, sinaasappel, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Harira - Marokkaanse groentesoep met bonen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, gemberpoeder, groene linzen, kikkererwten, kippenvlees, mergpijpjes, saffraandraadjes, tomaten, tuinbonen, ui, vermicelli, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Samosa’s

Ingrediënten:
aardappels, cayennepeper, doperwten, garam masala, gemberpoeder, komijnzaad, korianderpoeder, kummelzaad, kurkuma, meel, olie om te frituren, plantaardige olie, knoflook, zout en zonnebloemolie

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch / frituur
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Airfryer samosa's

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, chili, chutney, deeg, erwten, garam masala, gember, kurkuma, neutrale olie, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:

Knapperige visloempia´s in rijstpapier

Ingrediënten:
asperge, bloem, citroenrasp, knoflook, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, garnaal, gember, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vietnamees rijstpapier, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Arook thayin - Birmese kipkroketjes

Ingrediënten:
bloem, ei, gember, groene chilipeper, kipfilet, koriander, kurkuma, lente-ui, plantaardige olie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Birmees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Worteltaart - ciambella alle carote

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine kristalsuiker, ei, gemberpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, poedersuiker, rozijn, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Uienbeignets

Ingrediënten:
bloem, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemberpoeder, knoflookteen, limoen, peper en zout, uien, verse peterselie, water en zonnebloemolie

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...