813 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcayennepeperdragondroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertijmwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Kolokassi

Ingrediënten:
boter, citroensap, kip, olijfolie, rode ui, selderieblad, taro en tomatenpuree

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kipspiesjes met gekruide rijst

Ingrediënten:
boter, citroensap, gemberwortel, kaneelstokje, kardamompitten, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, langkorrelige rijst, margarine, saffraandraadjes, saffraanpoeder, steranijs, ui en volle yoghurt

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Lachmajou

Ingrediënten:
boter, broodmeel, chilipepers in olie, citroensap, gist, kaneelpoeder, mager lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rode ui, suiker, tomaat in blik en zout

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / buffet / avondmaal uit Raapsteeltje:

Linzensoep met droge osseworst

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte amsterdamse osseworst, ossenstaartbouillon, prei, rode linzen, rode splitlinzen, ui en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Walnotensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, kippenbouillon, mild paprikapoeder, oud zuurdesembrood, rode ui, scherp paprikapoeder en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Roomsaus

Ingrediënten:
beurre manié, citroensap, room, ui, geel en zwezerik, kooknat van

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kip met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, citroensap, kipfilet, olijfolie, sjalot, wijnbladeren, witte druiven en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rillettes van gerookte zalm

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, lente ui en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Vis Koekje Erbij?

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, eidooier, korianderblaadjes, kruimige aardappels, olijfolie en roomboter

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Tonijndipsaus met cajunkruiden

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, burrito, cajunkruiden, citroensap, groene paprika, platbrood, roomkaas, tomatensaus, tonijn in blik en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kerriesaus

Ingrediënten:
basissaus van lichte roux, boter, cayennepeper, citroensap, kerriepoeder, margarine en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Paling in het groen

Ingrediënten:
boter, citroenmelisse, citroensap, dragon, eidooier, kervel, paling, peterselie, pimpernel, salie, sjalot en zuring

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...