Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Kolokassi
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, olijfolie, rode ui, selderieblad, taro en tomatenpuree
- Keuken:
- Cypriotisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / buffet / avondmaal uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Keet Smakelijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Margriet kookboek: