Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs en cocotte - Eieren in potjes
- Ingrediënten:
- boter, ei, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, eidooier, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Brunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: