260 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobotereifruitgemberkaneelknoflookkokosmelklente-uilimoensapmuntolieolijfoliepeperpeterselierode uisojasausspecerijentomaatuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Thaise mosselen

Ingrediënten:
gember, kokosmelk, koriander, limoen, mosselen, peper en thaise roerbakgroenten

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Tortilla’s met tomatensaus

Ingrediënten:
avocado, cheddar, chilisaus, goudse kaas, knoflook, koriander, limoen, maistortilla, manchego, olijfolie, spaanse peper, tomaat in blik, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Biryani Chicken

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, chicken korma, chilipoeder, kaneelstokje, karwijzaad, komijnzaad, korianderchutney, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, raita, rijstolie, saffraan, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, zout, zwarte kardemompeulen en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:

Vindaloo

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, bruine rijstazijn, chilivlokken, gele paprika, gemberwortel, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderchutney, kurkuma, limoen, mosterd, naan, papadums, paprikapoeder, rijstolie, rode peper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Chickpea Salad

Ingrediënten:
agavesiroop, cherrytomaatjes, extra vierge olijfolie, gemberwortel, kikkererwten, komijnzaad, koriander, limoen, rode paprika, rode ui en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Tomato Salad

Ingrediënten:
groene peper, koriander, limoen, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Lentil Soup

Ingrediënten:
groentebouillon, komijnzaad, koriander, limoen, linzen, naan, peper, prei, rijstolie, tomatenpuree, wortel, zoete aardappel en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Veggie Biryani

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, broccoli, cashewnoten, chilipoeder, gedroogde pruim, granaatappelpitjes, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, rijstolie, saffraan, sperziebonen, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, cherrytomaatjes, citroengras, gamba, gemberpoeder, gemberwortel, groene peper, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, limoen, limoenblad, maïzena, mossel, paprika, prei, rode linzen, rode paprika, rode ui, saffraan, tijm, tomatenpuree, visbouillon, visfilet, visfond, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Op z'n Thais gestoomde zeebaars en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-uitjes, limoen, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugar snaps, zeebaarsfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Zalmforel met bulgurtartaar, salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips

Ingrediënten:
aardperen, bulgur, citroensap, gemalen piment, groene olijven, grof zeezout, ingemaakte citroenen, komijnzaad, korianderzaad, limoen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, zalmfilet, zalmforel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt

Ingrediënten:
cashewnoten, donkere ruwe rietsuiker, flespompoen, gebakken uitjes, gemalen kardemom, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, rode chilipeper, romatomaat en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gebakken makreel met salade van vers kokos en pinda's

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, gember, gezouten pinda's, grof zeezout, kokosvruchtvlees, koriander, limoen, limoensap, makreelfilet, mirin, munt, olijfolie, palmsuiker, rijstazijn, rode chilipeper, vissaus en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Pittige kikkererwtenburgers met een puree van kokos en kerrieblad

Ingrediënten:
bakpoeder, gedroogde chilipeper, gedroogde chilivlokken, geel mosterdzaad, geelwortelpoeder, gember, ghee, gram-meel, griekse yoghurt, grof zeezout, kerrieblaadjes, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, kokosnootvruchtvlees, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoen, limoensap, mung dal, tamarindepulp, tomaten, ui, urad dal, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Zeebrasem met mango-papajasalade

Ingrediënten:
bird's-eye chilipeper, boter, gedroogde ansjovis, geroosterde pindas, groene mango, groene papaja, grof zeezout, koriander, koriandercress, limoen, limoensap, palmsuiker, rawits, rijstazijn, thaise basilicum, thaise sjalotjes, vissaus, zeebrasemfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Courgettebeignets met manouri

Ingrediënten:
courgette, ei, feta, gemalen kardemomzaad, gemalen korianderzaad, grof zeezout, halloumi, knoflook, koriander, limoen, manourikaas, sjalot, zonnebloemolie, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Gekruide varkensnek met goudbessenrelish

Ingrediënten:
annattozaad, banaansjalot, ciderazijn, gedroogde chipotlepeper, gedroogde oregano, gemalen piment, gember, goudbessen, grof zeezout, jalapeñopeper, knoflook, koriander, kruisbessen, limoen, mirin, olijfolie, rode chilipeper, sake, sinaasappelsap, ui, varkensnekfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Tonijntartaar

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, groene peper, kerstomaat, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, tonijn, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

1 steak 2 sauzen

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gerookte chipotlepeper, groene peper, knoflook, komijnzaad, koriander, lendebiefstuk, lente-ui, limoen, munt, olijfolie, oregano, pinda's, ribeye, rozemarijn, rum, sesamzaad, spaanse peper, tijm, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie's Amerika:

Gordita's & salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, don franciscokaas, koriander, lente-ui, limoen, maïsmeel, masa harina, olijfolie, pompoenpitten, rode appel, rode spaanse peper, tarwebloem, tomaat, water, zeezout, zonnebloempitten en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

vulde tortilla's met tomatensaus

Ingrediënten:
avocado, cheddar, chilisaus, goudse kaas, knoflook, koriander, limoen, maistortilla, manchego, olijfolie, rode spaanse peper, tomaat in blik, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Ali's wraps met eend

Ingrediënten:
chilipoeder, eend, gemalen komijn, granaatappelpitten, hoisinsaus, ijsbergsla, koriander, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode spaanse peper, rode ui, sumak, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Amerikaans
Soort:
wild / gevogelte
Haal meer recepten op...