Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Carciofi alla villanella (artisjokken villanella)
- Ingrediënten:
- citroen, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, peterselie, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Turquoise:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: