Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus
- Ingrediënten:
- boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Vis en schaaldieren: