Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Eend met sinaasappelsaus - pato a la naranja
- Ingrediënten:
- cognac, eend, honing, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, ei, fruit, gember, kaneel, knoflook, limoen, munt, olie, peper, plantaardige olie, sinaasappelsap, suiker, ui, vloeibare honing, walnoten, water, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Buffet uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Salades:
Recept van Food & Friends: