102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercacaocitroensapdeegeieidooiereiwitkristalsuikerpoedersuikerpure chocoladeslagroomsuikertaartbodemvanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladerand met crème anglaise

Ingrediënten:
amandelpoeder, boter, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Frambozen- of aardbeienbavarois

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, eiwit, frambozen, gekonfijte kersen, kristalsuiker, maïzena, melk, rode bessenjam, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Pralinébavarois

Ingrediënten:
amaretti, bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, praliné, slagroom, vanille-essence en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Bavarois met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Tipsy-gipsy-trifle

Ingrediënten:
cake, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, licor 43, maïzena, manzanilla, melk, mousserende witte wijn, perzik, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Cidervla

Ingrediënten:
appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
zuivel
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Zwitserse broodjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, maïzena, melk, patentbloem t45, room, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / chocolade
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Kokosroomtaart

Ingrediënten:
eidooier, maïzena, gezouten boter, grof zeezout, havermout, kokosmelk, kristalsuiker, lichte basterdsuiker, slagroom, vanillepoeder en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Bananenroomtaart

Ingrediënten:
bananen, banketbakkersroom, eidooier, eiwit, kristalsuiker, fruit, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, water, karamelsaus, boter, maïzena, pinda’s, slagroom, vanillepoeder en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Kokos Passievrucht Tartelettes

Ingrediënten:
amandelen, eidooier, maïzena, poedersuiker, suiker, boter, kokosmelk, meel, melk, passievruchtencurd, slagroom en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Baby trop’

Ingrediënten:
eidooier, maïzena, melk, suiker, boter, gedroogde gist, hagelsuiker, boter, meel, olie, oranjebloesemwater, slagroom, zout en vanillesuiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:

Eclairtjes

Ingrediënten:
boter, chocoladeglazuur, eidooier, eieren, maïzena, suiker, meel, melk, slagroom, zout en vanillesuiker

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Vanillepudding

Ingrediënten:
boter, maïzena, melk, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Echte bananenpudding

Ingrediënten:
bananen, boter, maïzena, melk, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
bitterzoete chocolade, boter, maïzena, melk, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

appeltaart met rum

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appel, bladgelatine, diepvriesbladerdeeg, droge witte wijn, eierdooier, krenten, maïzena, melk, rum, slagroom, suiker en vanille

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Vanilleroom

Ingrediënten:
ei, maïzena, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, volle melk en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Vanilleroom

Ingrediënten:
ei, maïzena, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, volle melk en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Millefeuille met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladerdeeg, bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...