Recept uit De worst story:
Polenta met inktvisworst en tomaat
- Ingrediënten:
- kippenbouillon, melk, parmezaanse kaas, polenta, roomboter, tijm, trostomaten en worsten met inktvis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, ei, gehakt, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Ontbijt / lunch uit Ingrediënten:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: