Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Stokvispoffertjes
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, laurier, melk, bladpeterselie, stokvis en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept van Lovemyfood.nl:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag: