Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Flensjes gevuld met mosselen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, mosselen, peterselie, ui en zwarte peperkorrels
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter: