175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkoololiepaprikapeperpeterseliesjalotsuikertijmtomaatuiwaterwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, favabonen, gigantebonen, knoflook, kool, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle tarwestoofpot met herfstgroenten

Ingrediënten:
boterbonen, hele tarwekorrels, kool, koolrabi, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, salie, snijbiet, tarwe, ui, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cannellinibonen met kool

Ingrediënten:
appaloosabonen, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, cavatelli, conchiglie, groentebouillon, kikkererwt, kool, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pecorino romano, peper, pintobonen, prei, savooiekool, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Rode Pozole

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, cacaopoeder, courgette, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, groentebouillon, hominy, knoflook, komijnpoeder, kool, koriander, lente-ui, limoensap, limoen, olijfolie, radijs, sojasaus, tempeh, ui, water en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Easy peasy pizza's recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aubergine, broccoli, citroensap, courgette, gedroogde gist, geitenkaas, griekse yoghurt, groene kruiden, groenten, haricots verts, kokosolie, water, makreel, munt, olijfolie, pizzabodem, rundvlees, speltmeel, tomatensaus, zachte geitenkaas en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Easy peasy pizza's

Ingrediënten:
aubergine, broccoli, citroensap, courgette, gedroogde gist, geitenkaas, griekse yoghurt, groene kruiden, groenten, haricots verts, kokosolie, water, makreel, munt, olijfolie, pizzabodem, rundvlees, speltmeel, tomatensaus, zachte geitenkaas en zeezout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cannellinibonen met kool en Israëlische couscous

Ingrediënten:
appaloosabonen, bleekselderij, borlottibonen, bouillon, cannellinibonen, cavatelli, conchiglie, groentebouillon, harissa, israelische couscous, kikkererwt, kool, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pecorino romano, peper, pintobonen, prei, savooiekool, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-Afrikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Taco's Met Chipotle En Jackfruit

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, hamburgers, cacao, edelgistvlokken, gedroogde oregano, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, jackfruit, komkommer, kool, limoen, olijfolie, pekel, pikante saus, rode ui, rodewijnazijn, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kaneel, zout, tomaat, gember, water, zure room en zwarte peper

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Taco’s met chipotle en jackfruit

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, cacao, gedroogde oregano, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, jackfruit, komkommer, kool, olijfolie, paprika, limoen, pekel, pikante saus, plantaardige olie, rode ui, rodewijnazijn, sriracha, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kaneel, zout, tomaat, gember, water, zure room en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Vietnamese kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, chinese kool, kip, kipfilet, kippenborst, knoflook, kool, kristalsuiker, limoensap, munt, olie, peper, rijstazijn, rode peper, rode ui, sjalot, spaanse peper, suiker, taugé, ui, vissaus, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gekruide labneh

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...