53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakkersgistbloembotercitroenraspeigedroogde gisthoningkaneelknoflookkristalsuikermaanzaadmeelmelkolieolijfolierozemarijnsesamzaadsuikertarwemeelvolkorenmeelvolle melk
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Luchtig gistgebak - fouace

Ingrediënten:
boter, ei, gist, oranjebloesemwater, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Amandel Cruffins

Ingrediënten:
amandelen, fijne kristalsuiker, gist, boter, patentbloem, suiker, tarwebloem, zout en water

Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Rozijnen krentenbrood

Ingrediënten:
citroen, droge gist, ei, karnemelk, krenten, roomboter, sinaasappel, suiker, sultanarozijnen, tarwebloem, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Croissants & chocoladebroodjes

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, gist, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Platte broden

Ingrediënten:
gedroogde gist, kruiden, olijfolie, sjalot, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Roomwafel met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eieren, frambozen, boter, gedroogde gist, grapefruit, karamelsaus, melk, rode aalbessen, slagroom, suiker, tarwemeel, zout, wafels, walnoten en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Traditionele knapperige pizza

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, champignons, gist, mozzarella, olijven, paprika, parmezaanse kaas, salami, suiker, tarwebloem, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Gevogeltepizza

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Bretzel - Broodkrakeling

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, grof zout, melk, suiker, tarwebloem, water, zout en zuiveringszout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen
Haal meer recepten op...