Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au potiron - Pompoensoep
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, laurier, lente-ui, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, taartbodem, ui, water, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: