Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:
Croque monsieur
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dijonmosterd, eierdooier, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, peper, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, boter, cayennepeper, ei, eidooier, eiwit, gehakt, ham, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: