84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloncitroensapeieidooiergehaktkaasknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalottijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Koolrollade met een vulling van brood en kastanjes

Ingrediënten:
bloem, boskoop-appel, boter, groentebouillon, kastanjes, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, room, salieblaadjes, tijm, ui, witte koolbladeren, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen

Ingrediënten:
bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Seitan Wellington met jus

Ingrediënten:
bladerdeeg, broodkruimels, champignons, bloem, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, ui, lichte sojasaus, marmite, nootmuskaat, bakolie, olijfolie, paneermeel, seitan, sesamzaad, shoyu, sjalotjes, knoflook, salie, versgemalen zwarte peper, wijn en zeezout

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen met gehaktvulling

Ingrediënten:
bieslook, bladspinazie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, halfom gehakt, knoflook, mosterd, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Blanquette van slakken - petits-gris en matelote

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, court-bouillon, croutons, eierdooier, nootmuskaat, peper, slakken, suiker, verse peterselie, water, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kastanjesoep

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kastanjes, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon / hapjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kalfsknie, nootmuskaat, witlof, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Bouillon met pannenkoekreepjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, heldere bouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, roomboter, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gule Telor

Ingrediënten:
asem, basterdsuiker, bloem, boter, djahé, ei, eieren, ei, eigeel, eigelen, eiwit, eiwitten, boter, gula djawa, kaneel, kardemom, kardemomzaadjes, korianderpoeder, klei, kokosmelk, kruidenbouillon, kruidnagel, kunyit, laos, lombok, nootmuskaat, olie, roomboter, boter, salamblaadjes, santen, sjalotten, spekkoek, steranijs, knoflook, vanille, witte basterdsuiker, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vleeskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, gelatine, margarine, nootmuskaat, olie, paneermeel en soepvlees

Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kleurrijke vegan lasagne recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, edelgistvlokken, bloem, gedroogde oregano, gehakt, biet, gemalen zwarte peper, groentebouillonblokje, kaas, lasagnebladen, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, knoflook, zout, tomatenpassata, tomatenpuree en zoete aardappel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kleurrijke vegan lasagne

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, edelgistvlokken, bloem, gedroogde oregano, gehakt, biet, gemalen zwarte peper, groentebouillonblokje, kaas, lasagnebladen, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, knoflook, zout, tomatenpassata, tomatenpuree en zoete aardappel

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsfricassee

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Haal meer recepten op...