55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureebasilicumbloembotercannellonidiepvriesspinazieeieidooierfetagekookte hamkaasknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomspecerijensuikertijmuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde gevulde kip - poulet farci en crapaudine

Ingrediënten:
broodkruim, brousse kaas, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, ricotta, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde sardines - sardines farcies

Ingrediënten:
bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Gevulde pannenkoeken

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, bloem, halfvolle melk, nootmuskaat, pannenkoeken, peper, ricotta, sjalot, spinazie en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Ravioli

Ingrediënten:
bladspinazie, bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raviolideeg, ricotta, salie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Scandinavische keuken: spinaziedumplings in tomatensaus

Ingrediënten:
tomaat in blik, courgette, extra vergine olijfolie, granen, knoflook, knoflooktenen, water, maïsmeel, nootmuskaat, olijfolie, prei, ricotta, rijst, room, salieblaadjes, spinazie, tomatenblokjes, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en 
zout en peper

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Vis ovenschotel

Ingrediënten:
kaas, bloem, boter, grove mosterd, koolvis, kruimige aardappels, melk, nootmuskaat, peper, melk, spinazie, tijm en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Pastataart met flespompoen

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, ei, feta, flespompoen, knoflook, lasagnevellen, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, romatomaten, spinazieblad, verse tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Spinazieknödel

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, eieren, bloem, boter, kaas, parmezaanse kaas, melk, nootmuskaat, oud witbrood, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

8 regels voor een goede hartige taart

Ingrediënten:
bietjes, bloemkool, boter, broccoli, deeg, eieren, eiwitten, kaas, groenten, kaas, knoflook, margarine, melk, paneermeel, patentbloem, specerijen, spinazie, suiker, taart, vet, wortel, zeeuwse bloem en zout

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
ei, kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, ui, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...