61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemboterbroodcourgetteeiknoflookkruidenmozzarellaolijfolieoreganoparmahampastapeperpestopijnboompittenprosciuttorucolaspinazietomatensausuivleeszoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
bacon, bladerdeeg, courgette, filodeeg, gerookte vis, ham, kaas, kruiden, noten, peper, tomaten, zout en zuidvruchten

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, belegen pecorino, droog broodkruim, ham, mozzarella, parmezaanse kaas en provolone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Crespelle

Ingrediënten:
asperge, basilicum, bloem, boter, ei, ham, melk en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Cannelloni

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Pizza quattro stagioni

Ingrediënten:
artisjokhart, champignon, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pizzabodem, prosciutto, tomatensaus, verse basilicum en vleestomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmpakketjes met pestosaus

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, tomaten, vetstof, zalmfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Frittata friday

Ingrediënten:
basilicum, champignons, diepvrieserwten, eieren, gedroogde oregano, ham, kaas, melk, olijfolie, paprikapoeder, pasta, tomaat en 
zout en peper

Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Voor de BBQ: Rode mulfilet in courgette & rosé

Ingrediënten:
courgette, ham, kaas, lasagne, little gem, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, perzik, pijnboompitten, rode mulfilet, rosé, knoflook, verse basilicum, peper, vis, zalm, zomerfruit en zout

Een recept uit Jodi Leunissen

Recept van Blik in de Keuken:

Pizza

Ingrediënten:
bloem, kerstomaat, chili, gedroogde dragon, geitenkaas, boter, kaas, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, oranje paprika, oregano, ham, puntpaprika, salami, sjalot, sjalotten, spinazie, knoflook, tonijn, truffelolie, uien, ui, witbrood, worst en 
zout en peper

Haal meer recepten op...