Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Parmaham met vijgen en balsamicodressing
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, parmaham, parmezaanse kaas, peperkorrels en vijgen
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit Down to earth:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-13:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-03:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie: