Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Es' Factory:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Mijn Recepten: