39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapcrème fraîchedroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterselieroomrozemarijnrunderbouillonsjalotsuikertijmuiwortelzoutzuurkool
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Ingrediënten:
aardappelmeel, arrowroot, bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, laurier, madeira, maïzena, ontbijtspek, peper, peterselie, port, spekzwoerd, tijm, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / bouillon / groente
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte forelsoep

Ingrediënten:
aardappelen, boter, crème fraîche, gerookte forel, laurier, peper, peterselie, ui, visbouillon, winterwortel, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte schelvissoep

Ingrediënten:
aardappelen, boter, crème fraîche, gerookte schelvis, laurier, peper, peterselie, ui, visbouillon, winterwortel, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Pommes de terre boulangères

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, peper, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Zuurkool

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Recept uit Wijn van eigen bodem:

Hollandse runderstoof

Ingrediënten:
laurier, bloem, boter, groente, tomatenpuree, knoflook, koolraap, olijfolie, paprika, peper en zout, riblappen, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, rode wijn, sperziebonen, sukadelappen, tijm, uien, wijn en winterwortel

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Kip met citroentijm

Ingrediënten:
aardappeltjes, citroen, citroentijm, droge witte wijn, gehakt, gemalen zwarte peper, kip, laurierblaadjes, boter, waterkers en zeezout