Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Tomatensaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ham, knoflook, laurier, peper, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, crème fraîche, ei, guinness, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: