127 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeieidooierkaasknoflookmelknootmuskaatnotenolieolijfoliepaneermeelpeperroomtijmuivisvleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Quichettes Alsaciennes

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, eidooier, eieren, gekookte ham, boter, lente-uitjes, meel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Champignoncustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, emmentaler, gedroogde paddenstoelen, halfvolle room, manchego, melk, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, rozemarijn, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijke spinaziegratin

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, halfvolle room, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, spinazie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde rogge met prei en tomaat

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parmezaanse kaas, peper, prei, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met aubergines

Ingrediënten:
aubergines, boter, ei, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, room, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Selderij en preigratin

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broodkruim, ei, halfvolle room, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree-omelet

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, ei, kaas, melk, olijfolie, pastinaakpuree, puree van zoete aardappel, room, selderijpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Risotto-'frittata'

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree, gegratineerd

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, broodkruim, ei, halfvolle room, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Dumplings met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boterham, champignon, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, knol, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Kaasomelet

Ingrediënten:
boter, ei, kaas, melk, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternutpompoen en hazelnootpannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, butternutpompoen, ei, halfvolle room, hazelnoot, melk, olie, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gepocheerde vis

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, citroen, doperwt, ei, gerookte witvisfilet, groene asperge, knoflook, lente-ui, meerzadenbrood, melk, muntsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, slagroom, spinazie, tijm, truffelolie en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preitaart - torta di porri

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tagliatellepastei - pasticcio di tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, slagroom, spinazie, tagliatelle en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / pastei / ovenschotel
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broccoli, eieren, kaas, gist, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tomaten, ui en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Ei-hamgebak

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eieren, erwten, gekookte ham, gist, kaas, kerriepoeder, maïsbloem, melk, room en zout

Haal meer recepten op...