297 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbloembotercitroencitroensapcitroenschileieidooierfijne kristalsuikerfruitgriekse yoghurtkaneelkristalsuikermelknootmuskaatolijfoliepoedersuikerslagroomvanillesuikerwalnotenwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Madeira cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne witte suiker, gekonfijte citroen, gekonfijte citroenschil en gekonfijte vruchten

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Mutzenmandeln - Amandelmutsjes

Ingrediënten:
amandelsnippers, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, frituurvet, poedersuiker en vanillepeul

Keuken:
Duits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Honingtaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, ei, honing, kaneelpoeder, poedersuiker en rozemarijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Citroencake met walnoten en kardemom

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne suiker, gemalen kardemomzaad, polenta en walnoten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:

Biscotti met amandelen

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Worteltjestaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, donkere basterdsuiker, ei, kruidnoten, maïsolie, poedersuiker, roomkaas, vanillesuiker, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, suiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / nagerecht uit Luilekkerland:

Wortelpudding met wijnsaus

Ingrediënten:
amandelspijs, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, eidooier, wortel, paneermeel, suiker, sukade en wijnsaus

Keuken:
Nederlands
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Blueberry Bars

Ingrediënten:
bakpoeder, citroen, ei, boter, kaneel, kristalsuiker, maïzena en tarwebloem

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kaneelkoekjes - biscotti alla cannella

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pisciotta - Olijfcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, marsala, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cake met olijfolie

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, cakemeel, citroenzest, ei, olijfolie, suiker en yoghurt

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Cake met gekarameliseerde nectarines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, mascarponeroom, melk, nectarine en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Perencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kardemom, kookroom, nootmuskaat, peer en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, meel, speculaaskruiden en suiker

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Walnotentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne tafelsuiker, rum en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Taartbodem voor flaó

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Heel Holland Bakt en de Amandeltulband van Rutger

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, blanke rozijnen, bloem, citroenrasp, poedersuiker, citroenrasp, donkere rozijnen, eieren, gemalen amandelen, gewelde abrikozen, ei, kristalsuiker, vanillearoma, paneermeel, boter, witte basterdsuiker en zout

Haal meer recepten op...