167 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeieidooierfruitmaïzenamelkpoedersuikerpure chocoladeroomsuikervanillesuikerwaterwitte chocoladezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Crémeux van mais

Ingrediënten:
besengeh kruiden, boter, bruine suiker, ei, fijne kristalsuiker, gelatine, limoensap, slagroom en zoete mais

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Sinaasappel-wijncrème

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, suiker en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cremeux van chocolade

Ingrediënten:
chocolaatjes, 65% cacao, eiwit, gelatine, room en suiker

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

IJsparfait

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amaretto, eidooier, eiwit, groene gelatine, slagroom, suiker, verse muntblaadjes en water

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Dessert van bloemen

Ingrediënten:
agar-agar, allesbinder, citroensap, eetbare bloemen, eiwitpoeder, eiwitten, gelatine, glucose, ingelegde rozenbottels, skyr, slagroom, suiker, tijm, viooltjesessence, vlierbloesemsiroop, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Kwarktaart

Ingrediënten:
boter, eieren, gelatine, kaakjes, kristalsuiker, kwark, sinaasappel en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Kwarktaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, volkorenbiscuit met chocolade en volvette roomkaas

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Aardbeienbavarois

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, eieren, kirsch, kristalsuiker, rode voedingskleurstof, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Frambozenbavarois

Ingrediënten:
bladgelatine, eieren, frambozen, frambozenlikeur, kristalsuiker, rode voedingskleurstof, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Frambozenmousse

Ingrediënten:
eiwit, framboos, poedergelatine, slagroom, suiker en yoghurt

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Aardbeienbavarois

Ingrediënten:
bosaardbeienlikeur, bosaardbeitjes, eiwit, gelatineblaadjes, slagroom, suiker en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
pudding
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Rodebietengranita en lievevrouwenbedstromousse

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, eiwitten, fondantpoeder, gedroogde rozenbottels, gedroogd lievevrouwebedstro, gelatine, glucose, rodebietensap, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, slagroom, suiker, suikersiroop en zoethout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Tiramisu met banaan en zoethoutijs

Ingrediënten:
banaan, chocoladesaus, ei, eidooier, frangipane chips, gelatine, grand marnier, lange vingers, mascarpone, slagroom, sterke espressokoffie, suiker en zoethoutijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Crème-brûléetaartjes

Ingrediënten:
blaadjes witte gelatine, bloem, boter, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, poedersuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Biscuit-vanilletaart met champagnemousse

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, champagne, chocoladegarnituur, citroensap, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, rode vruchten en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...