583 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbotercitroencitroenraspcitroensapeieidooiergistkaneelkristalsuikermaïzenamelkoliepoedersuikerpure chocoladeroomslagroomvanillesuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Flødeboller met duindoorn en rode biet

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, citroenzuur, couverturechocolade, duindoornbessensap, eidooier, eiwitpoeder, gelatine, glucose, moutmeel, pectine, rodebietensap, suiker, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Gebakken kwarktaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenen, ei, eiwit, kristalsuiker, kwark, maïzena, melk, rozijnen en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagelvariaties

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, gebakken uitjes, grof zeezout, maanzaad, patentbloem, plantaardige olie, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Pompoentaart Met Chocolade

Ingrediënten:
cacao, deeg, eidooier, eiwit, kristalsuiker, flespompoen, bloem, gemberpoeder, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, ei, water, lichte basterdsuiker, pompoenpuree, slagroom, kardemompoeder en kruidnagelpoeder

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Charlotte met peren

Ingrediënten:
aardappelbloem, bloem, bloemsuiker, bosaardbeien, eieren, eiwitten, gelatineblaadjes, glucose, melk, perenlikeur, peren uit blik, melkpoeder, rode vruchtencoulis, room en water

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Roodfluwelen cake met chocoladeganache en meringue

Ingrediënten:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, cacaopoeder, citroensap, crème de tartare, eieren, eiwitten, goudblaadjes, kristalsuiker, lichtbruine suiker, pure chocoladeflikken, rode voedingskleurstof, sojaslagroom, solo patisserie, vanillesojamelk, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Aalbessentaart Met Meringue

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, maïzena, bloem, gezouten boter, citroen, kristalsuiker, meringue, rode aalbessen, bakpoeder, maïzena en water

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Javanais

Ingrediënten:
bloem, boter, broyage, cacaopoeder, ei, eierdooiers, eiwitten, griessuiker, marsepein, mokkasmaakstof en water

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Ontbijt op z'n Siciliaans

Ingrediënten:
banaan, bloem, cacao nibs, chiazaad, dadels, ei, eieren, hazelnoten, honing, marsala, merg, rauwe cacaopoeder, saffraan, sinaasappel, suiker, tarwe, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Misérable

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, eiwitten, kristalsuiker, vanillestokje en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Noorse omelet

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, eiwitten, grand marnier, kristalsuiker, poedersuiker, suiker, vanille-extract, vanille-ijs en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Pompoenkaneel

Ingrediënten:
bloem, deeg, eidooier, eieren, eiwitten, frambozen, bloem, boter, boter, kaneel, water, korstdeeg, poedersuiker, pompoen, pompoenpuree, slagroom, taartbodem, tafelsuiker, vanillesuiker en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Schuimtaart met koffie

Ingrediënten:
amandelpoeder, amandelschilfers, bloem, boter, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, water, witte amandelpoeder en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kniepertjes

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, bloem, ei, boter, vanillesuiker en water

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Oreo koekjes

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacao, eidooier, eiwit, bloem, boter, oploskoffie, zout, suiker, bakpoeder, vanille en water

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Bokkenpootjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, broyage, chocolade, eiwitten, kristalsuiker, likeur, marsepein en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

charlotte royal

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, eieren, eiwitten, gelatineblaadjes, kersenconfiture, kirsch, slagroom, suiker, fruit en water

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

pestiños

Ingrediënten:
anijszaad, anisette, bloem, ei, honing, tafelsuiker, water en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Speculaaspop

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, gele basterdsuiker, ei, boter, speculaaskruiden, water en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...