Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Pirosjki
- Ingrediënten:
- boter, dille, droge gist, ei, half-om-halfgehakt, meel, melk, suiker, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Russisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, instantgist, knoflook, krenten, meel, melk, olie, olijfolie, patentbloem, peper, plantaardige olie, poedersuiker, sesamzaad, suiker, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept van Oh my foodness:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Oh My Dish:
Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more: