101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroeneieidooiergedroogde gisthoninginstantgistknoflookkrentenmeelmelkolieolijfoliepatentbloempeperplantaardige oliepoedersuikersesamzaadsuikeruivolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pirosjki

Ingrediënten:
boter, dille, droge gist, ei, half-om-halfgehakt, meel, melk, suiker, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Russisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, bloem, zout, melkpoeder, melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Fastfood Friday: Zachte ragoutbroodjes

Ingrediënten:
gelatine, cayennepeper, ei, eiwit, mosterd, bloem, boter, kipfilet, kippenbouillon, kristalsuiker, melk, peper en zout, worcestersaus, zout, verse peterselie, water, zakje instant gist en zonnebloemolie

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, cranberry's, ei, gist, krenten, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Appel-oliebollen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, bloem, gehakt, granny smith appel, klokhuis, poedersuiker, rozijnen, rum, gist, volle melk en zonnebloemolie

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Empanada uit Galicië - empanada gallega

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gedroogde gist, kipfilet, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika uit pot, ui, varkensfilet, verse peterselie, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / gevogelte
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's oliebollen

Ingrediënten:
appel, bigarreaux, bloem, boter, citroensap, ei, gekonfijt fruit, gist, goudrenet, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte basterdsuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bagel

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, gist, grof zeezout, kookvocht van aardappel, maanzaad, olie, sesamzaad, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Samsun pide - Pide met vier kazen

Ingrediënten:
bloem, durumbloem, ei, feta, gedroogde gist, gorgonzola, groene puntpaprika, kasar semiharde turkse kaas, melk, plantaardige olie, suiker, tomaten en tulum

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Dulsepesto en zeewierbrood

Ingrediënten:
bloem, bosui, citroen, droge gist, dulse, ei, mayonaise, nori, olie, olijfolie, suiker, wakame, zeesla, zeewier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Licht kwarkbrood

Ingrediënten:
ei, bloem, boter, brood, deeg, ei, fijn zeezout, gedroogde gist, water, kwark, meel, melk, olie, boter, patentbloem, strudel, gist, vet, volle melk, water, zonnebloemolie, zout en zuurdesembrood

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

De allerlekkerste oliebollen

Ingrediënten:
boter, citroen, droge gist, eieren, kaneel, koolzuurhoudend bronwater, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, suiker, sukade, zonnebloemolie, zout en zure appel

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Vijgentaart met geitenkaas

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gist, poedersuiker, sinaasappel, tijm, vijgen, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...