117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooiergedroogde dragonkervelkippenbouillonknoflooklaurierlente-uimelkolieolijfoliepeperpeterselieroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Hollandaise-langoustinesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, langoustinekoraal, langoustinelever, laurier, peterselie, sjalot, slagroom, water, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kip met citroenmelisse

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, citroenblad, citroenmelisse, citroensap, dragon, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, gevogelteglace, kip, peterselie, sjalot, slagroom, water, zachte witte kaas, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Champignons farcis - Gevulde champignons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignonhoedjes, dragon, gruyère, lente-ui, madeira, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aardappel-bleekselderijsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, croutons, dragon, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, peterselie, preiwit, rijst, slagroom, suiker, ui, melk, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Waaier van garnalen en asperges

Ingrediënten:
asperge, boter, bouquet garni, olijfolie, peper, garnaal, slagroom, ui, verse dragon, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Dragonsaus

Ingrediënten:
appelsap, balsamicoazijn, boter, cider, dragon, kippenfond, mosterdzaad, peper, room, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Gesmoorde kip met rode en groene appels

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dragon, dragonazijn, droge vermout, kip, kippenbouillon, knoflook, magere yoghurt, moesappel, rinse groene appel, rode appel, saffloerolie, slagroom, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...