75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelbakpoederbloemcitroenraspcitroenschileidooiereiwitfruitgistgroenteknoflookkristalsuikermelkolieolijfoliepaneermeelpoedersuikerslagroomuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Boomstam met walnoten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, sterke koffie, vanille-extract, walnoten, walnotenlikeur en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Zoete soufflé

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, eieren, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Tarokoekjes - taro biscuits

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bakvet, bloem, boter, ei, melk, suiker, taro en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Aardappeldonuts - fastnachts

Ingrediënten:
aardappel, bloem, droge gist, ei, boter, suiker en zout

Keuken:
Duits / Amerikaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Donkere chocoladetaart van capri

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, oudbakken wittebroodkruim, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vers gezette espressokoffie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gnocchi in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, romatomaat, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Gedroogdevruchten-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Aardappelwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, mornaysaus, paddenstoelenketchup, roomkaas, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolrolletjes - golabki

Ingrediënten:
boter, ei, gehakt, groente, kippenbouillon, knoflook, meel, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Amandeltaart - torta d mandorle

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, eierdooier, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, poedersuiker en sinaasappellikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Mooie mariataart - splendida torta maria

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, poedersuiker, pure chocolade en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Aardappelijstaart

Ingrediënten:
aardappelen, amaretto, boter, boudoirkoekjes, eiwit, griessuiker, kirsch, koffie en slagroom

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocolade-aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag, chocoladeschilfers, eieren, griessuiker, melk, vanille-essence en verse platte kaas

Haal meer recepten op...