Recept uit De pastabijbel:
Ravioli met spinazie en ricotta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, eidooier, gekookte ham, gruyère, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, ricotta, room, spinazie, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: