Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Duif met doperwtjes
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, erwten, granaatappelpitten, jonge duif, peper, peterselie, room, sjalot en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: