346 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreisjalotsuikertijmwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooier, bloem, boter, gehakt, ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, knoflook, peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaascappellacci met bolognese-saus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, pomodori uit blik, ricotta, room, runderbouillon, taleggio, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, room, runderbouillon, tagliatelle, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Paddenstoelenroomsoep - wilde paddenstoelen - dikke toast

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenbrood, boter, cheddar, citroen, cognac, extra vierge olijfolie, bospaddestoel, goudse kaas, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, weidechampignons, witte rijst, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Courgette-muntsoep

Ingrediënten:
boter, cheddar, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, goudse kaas, groentebouillon, kippenbouillon, lente-uitjes, munt, olijfolie, peper, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Dubbelgebakken aardappels

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, lente-ui, oude cheddar, pofaardappels, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-empanada's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kipgehakt, melk, peper, perzik, ui, zout en zure room

Soort:
gevogelte
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Worst In Pannenkoek

Ingrediënten:
aardappelen, ananas, suiker, bloem, koriander, ei, kerriepoeder, ketchup, kwark, limoen, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, sinaasappel, bakpoeder, zout, peper, worstjes, boter, zout en zure room

Haal meer recepten op...