Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaneel, knoflook, lamsvlees, laurier, olijfolie, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit L'Art de la table: