Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gepocheerde tong
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peper, sjalot, tong, visbouillon, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, pasta, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van I love food & wine:
Recept van Food & Friends: