Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kipfilet met witlof
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kipfilet, magere room, sjalot, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: