Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, dille, dragon, droge witte wijn, ei, gehakt, kervel, laurier, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, witte wijn, yoghurt, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: