Recept uit Mijn Franse keuken:
Choronsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, tomatenpuree, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: