Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding vis uit de oven
- Ingrediënten:
- bouillon, kruiden, kruidenboter, specerijen, vis en wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bacon, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, maïzena, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: