99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsappelbasterdsuikerboterbruine basterdsuikercitroeneifrituuroliegedroogde gistinstantgistkardemompoederkrentenkristalsuikermelknootmuskaatpatentbloempoedersuikerrumsuikerwaterwitte basterdsuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Twelfth cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fondantpasta, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gist, krenten, marsepein, melk, nootmuskaat en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Black bun

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, gist, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, rum, water en zout

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:

Kaneelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, droge gist, ei, kaneel, melk, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:

Krentgenwegge

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, droge gist, ei, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen karwijzaad, gemalen komijnzaad, kaneel, krenten, melk, oranjesnippers, suiker, sukade en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Broodjes met amandel en frambozen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amandelspijs, bloem, boter, citroensap, citroenschil, custardpoeder, ei, frambozen, gedroogde gist, gemalen kaneel, melk, poedersuiker en rietsuiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Suikerwafels 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gist, griessuiker, kaneel, melk, natriumbicarbonaat, suikerklontjes, vanillesuiker en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gentse mastellen

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, gist, griessuiker, kaneel, lichtbruine suiker, melk, melkpoeder en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevuld vlechtbrood

Ingrediënten:
amandelschilfers, appels, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, confituur, eieren, gist, griessuiker, kaneel, melk, nootmuskaat, oranjesnippers, parelsuiker, rozijnen en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Wortelbrood

Ingrediënten:
anijs, gemalen amandelen, gist, griessuiker, kaneel, melk, sinaasappelrasp, sojabloem, sojayoghurt, tarwebloem, water, wei, wortelen en zout

Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Pannenkoekjes met oranjebloesemwater

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, gedroogde gist, kaneel, melk, oranjebloesemwater, pijnboompitten, sinaasappels, suiker, witte basterdsuiker en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vervierse koek

Ingrediënten:
bloem, eieren, gist, griessuiker, kaneel, melk, parelsuiker, rozijnen, vanillebloem en vetstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Grieks brood (pain à la grecque)

Ingrediënten:
bloem, boter, donkerbruine suiker, ei, gist, grove kristalsuiker, kaneel en melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:

Schneckekueche - Chinoisbrioche

Ingrediënten:
amandelmeel, bakkersgist, boter, ei, fijne tafelsuiker, fijn zout, gekonfijte kersen, kaneel, kirsch, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Langhopf

Ingrediënten:
amandelen, bakkersgist, blanke rozijnen, boter, ei, hazelnoten, honing, kaneel, kaneelsuiker, melk, patentbloem, rum, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:

Paasbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basterdsuiker, blauwe rozijnen, bloem, boter, citroenschil, ei, gele rozijnen, gist, kaneel, krenten, melk, oranjesnippers, poedersuiker, sukade en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Bij de koffie uit Zeeuwse pot:

Bolussen

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gist, kaneel, melk en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Zeeuwse pot:

Paptaartjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist, kaneelstokje, melk, rijstebloem, rozenwater en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Stroopwafels

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, kaneel, keukenstroop, melk, verse bakkersgist, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...