Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigemberkorianderlaosolieolijfoliepeperpeterseliesambal oeleksjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Sardientjes gevuld met koriander, knoflook en komijn

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, komijnzaad, peper, sardines, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Aubergines met knoflook, munt en Spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, verse munt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Pepita

Ingrediënten:
cayennepeper, kerrie, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder, pompoenpitten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Groene salade met gele biet, sinaasappel, walnoot en granaatappel

Ingrediënten:
appelazijn, appeldiksap, gedroogde tomaat, geitenfeta, gele biet, granaatappel, knoflook, navelsinaasappel, olijfolie, peper, peterselie, veldsla, walnoten, winterpostelein, zonnebloemolie, zout en zwarte olijf

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Haal meer recepten op...