Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsfricassee
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, citroenrasp, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: