34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobladpeterseliebloemkoolbroccolicitroenraspcitroensapgranaatappelHimalayazoutknoflookkoolrabilente-uimayonaisemuntolijfoliepalmkoolbladerenpaprikapoederpeperpeterselierode koolrode spaanse peperrode uiwitte koolwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers 1 notitie

Buffet / bijgerecht uit Groene burgers:

Koolrabi- en spitskoolsla

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dille, dillezaad, koolrabi, lente-ui, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, spitskool, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Bloemkoolsla

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, kruidenazijn, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskoolsalade met smaken van kimchi

Ingrediënten:
chiliflakes, citroenzest, fijne suiker, gember, granaatappel, granny-smithappels, grof zout, rode ui, spaanse chilipeper, spitskool, sumak, tuinkruiden en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Bloemkoolsalade uit Sfax - chalda brouklou sfaxinya

Ingrediënten:
bloemkool, citroenrasp, citroensap, gemalen karwijzaad, gemalen koriander, harissa, nieuwe aardappel, olijfolie, rode aardappel en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Quinoa, Boerenkool & Granaatappel

Ingrediënten:
bladpeterselie, boerenkoolbladeren, ciderazijn, citroen, granaatappel, courgette, lente-uitjes, munt, olijfolie, palmkoolbladeren, quinoa en 
zout en peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Witte tabouleh

Ingrediënten:
citroen, fijne bulgur, lente-ui, olijfolie, peper, verse munt, verse peterselie, vleestomaat, witte kool en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch