Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Veganistische groente-empanada's
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, bonen, groente, masa harina, olie en zout
- Keuken:
- Spaans / Midden-Amerikaans / Caraïbisch
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: