Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, fruit, groente, jeneverbes, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: