78 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijbloembotercitroensapgedroogde tijmhoningknoflookkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirietsuikersjalottomaattomatenpureewortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce tomate - Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, mager spek, olie, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Vlaamse karbonade

Ingrediënten:
bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Tomatensoep met griesmeel en koriander

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, koriander, mild paprikapoeder, olijfolie, semolina, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Open lasagne van noordzeekreeft

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, chilipeper, dille, gekonfijte tomaten, honing, knoflook, knoflookolie, kreeftsaus, lasagnevellen, mosterd-citroensaus, noordzeekreeft, olijfolie, sjalot, suiker, tijm, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Shakshuka

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, komijnzaad, koriander, laurier, milde olijfolie, paprika, peper, peterselie, ruwe rietsuiker, saffraan, tijm, tomaat, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Navarin printanier - Stoofpot van lam met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, bruine lamsfond, doperwten, knoflook, lamsborst, lamskotelet, lamsnek, lamsschouder, laurier, meiknolletjes, olie, peper, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, runderfond, sperziebonen, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, winterwortelen, witte uien en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenrug met peertjes

Ingrediënten:
boter, bruine kandijsuiker, citroen, cognac, gedroogde jeneverbessen, gestoofde appel, hazenbotjes, hazenrug, kaneel, kipkroketjes, knolselderijpuree, kruidnagel, laurier, mosterd, parures van haas, rode bessengelei, rode wijn, room, selderij, sjalot, stoofpeertjes, tijm, ui, vanillestokje, water, witlof en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kreeft belle-vue

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boterbonen, citroensap, cocktailsaus, dille, eikenbladsla, jeneverbessen, knoflookolie, kreeften, mayonaise, mosterdzaad, rode chilipeper, ruwe rietsuiker, sjalot, tijm, tomaten, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Kopkaas

Ingrediënten:
citroensap, foelie, jeneverbessen, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, peterselie, preien, suiker, tijm, uien, varkenskop, varkenspoot, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortels en zout

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Konijn met dadels

Ingrediënten:
azijn, boter, gedroogde tijm, konijn, kristalsuiker, laurierblaadjes, ontpitte dadels, peper, uien, water en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Pulled pork enchiladas

Ingrediënten:
bbq saus, bouillon, bruine suiker, cayennepeper, gedroogde tijm, gemalen mosterdzaad, kaas, knoflookpoeder, uienpoeder, boter, water, wraps en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Pulled pork enchiladas

Ingrediënten:
bbq saus, bouillon, bruine suiker, cayennepeper, gedroogde tijm, gemalen mosterdzaad, kaas, knoflookpoeder, uienpoeder, boter, water, wraps en zout

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bloem, champignons, crème fraîche, gedroogde gist, gorgonzola, water, olie, peer, serranoham, suiker, tijm, ui, peper, walnoten en zout

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Platte broden

Ingrediënten:
gedroogde gist, kruiden, olijfolie, sjalot, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...