Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude kersensoep
- Ingrediënten:
- brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Hongaars / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelmeel, appel, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, cognac, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagel, maïzena, rode wijn, sinaasappelschil, slagroom, suiker, water, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Okoko recepten: